Steun ons en help Nederland vooruit

zondag 23 januari 2022

Nieuwsbrief gemeenteraadsverkiezingen januari 2022

Als D66 campagnecommissie voor de Gemeenteraadsverkiezingen van 16 maart 2022 zijn wij inmiddels druk aan het werk. De activiteiten spelen zich nog vooral achter de schermen af, mede ook gedwongen door de Corona maatregelen, maar gelukkig is er voortgang te melden:

 

  • Het verkiezingsprogramma is afgerond en staat op onze website. Een vernieuwde versie van de website gaat binnenkort online!
  • D66 Helmond heeft haar onderscheidende programmapunten ingebracht bij de lokale online stemhulp. Om onze standpunten van deze stemwijzer te testen vragen wij alle leden om nu al d.m.v. de link deze online stemhulp in te vullen. De antwoorden die je geeft zijn anoniem en worden alleen maar gebruikt door onze fractie voor het inrichten van de stemhulp. Het zou fijn zijn als je deze vragenlijst uiterlijk woensdag 26 januari wilt invullen. Bij voorbaat heel erg bedankt! 
  • https://www.survio.com/survey/d/E8M3Z6W3G6I7W8G0O
  • Op 10 januari jl. zijn we gestart met een cyclus van 66 berichten op Twitter. Hiermee brengen wij elke dag weer een van onze programmapunten onder de aandacht van alle volgers. Daarnaast posten we enkele keren per week nieuwsberichten op Facebook en Instagram over de activiteiten van onze wethouder en de fractie. Wij herhalen hierbij nog even onze oproep: 

VOLG ONS OP FACEBOOK, INSTAGRAM EN TWITTER

EN LIKE EN DEEL DE BERICHTEN DIE GEPLAATST WORDEN DOOR HET CAMPAGNETEAM

  • Er zijn fotosessies gehouden om een aantal informele foto’s op herkenbare plekken in de stad te maken van de 6 verkiesbare kandidaten. Daarnaast is ook een professionele fotoserie gemaakt die we gebruiken voor het drukwerk van posters en flyers. 
  • Achter de schermen zijn de concepten voor posters en flyers in bewerking. Daarnaast zijn de sliders voor de online campagne inmiddels afgerond en ingestuurd naar het landelijk bureau. Gedurende de online campagne worden onze sliders gepromoot door de online specialisten van D66. 
  • Over enkele weken, zodra de Corona maatregelen dit toelaten, gaan we met zoveel mogelijk vrijwilligers de straat op om flyers te verspreiden en met kiezers in gesprek te gaan. In deze fase verspreiden we ook posters van onze kandidaten onder alle Helmondse D66 leden. We zullen meer info hiervoor in onze volgende nieuwsbrief melden. Iedereen is welkom om ons mee te helpen!

Het wordt een drukke, gezellige campagneperiode en als campagneteam en kandidaten hopen we op hulp en steun van jullie allen. Wij willen D66 Helmond graag terug in het Helmondse stadsbestuur. 

Helpt u ons daarbij?