Steun ons en help Nederland vooruit

dinsdag 11 december 2018

Uitnodiging nieuwjaarsreceptie D66 Brainport

De afdelingsbesturen van de D66-afdelingen De Kempen, Dommelvallei, Helmond, Asten, Gemert-Bakel/Laarbeek, Deurne en Eindhoven nodigen je van harte uit voor de nieuwjaarsreceptie van D66 Brainport. We kijken ernaar uit om samen met jou het glas te heffen op 2019.

Op zondag 6 januari 2019 ben je van harte welkom vanaf 16.00 uur bij de Stadsbrouwerij (Bleekweg 1, 5611 EZ Eindhoven). D66 verzorgt de eerste twee drankjes en de versnaperingen.

Sophie in ’t Veld (lijsttrekker voor het Europees Parlement) is één van onze speciale gasten. We hopen ook een bewindspersoon te mogen verwelkomen.

We vragen je vriendelijk om je aan te melden via nieuwjaar@d66eindhoven.nl onder vermelding van nieuwjaarsreceptie D66 Brainport. Zo kunnen we een inschatting maken van het aantal aanwezigen. Daarnaast zouden we het leuk vinden als je je aanmeldt via ons Facebook event.

We hopen je 6 januari te mogen begroeten.

Met democratische groet,

Meine Stoker (De Kempen), Jos van Breemen (Dommelvallei), Willem-Jan Vermulst (Helmond), Guus Koopman (Asten), Ad van Veldhoven (Gemert-Bakel/Laarbeek), Rob Franken (Deurne) en Mark van Glabbeek (Eindhoven)